Wella New Wave Ultra Strong Power Hold Haarspray met UV bescherming - 250ml
Wella New Wave Ultra Strong Power Hold Haarspray 250 ML is het perfecte stylingproduct om je gewenste look af te maken. Bereik een langdurige fixatie tot 24uur met een natuurlijke touch, ideaal voor dun en fijn haar. De sterke haarspray biedt UV- en vochtwerende eigenschappen om te beschermen tegen weersomstandigheden en is gemakkelijk uit te borstelen zonder dat het haar plakkerig aanvoelt.
- Maak je look af met langdurige Power Hold Haarspray
- Langdurige fixatie die 24 uur blijft zitten
- Ultra sterke powerhold haarspray: 5/5
- Plakt niet
- Makkelijk uit te borstelen
Gevarenaanduidingen
- Zeer licht ontvlambare aerosol.
- Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting
Voorzorgsmaatregelen
- Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
- Buiten het bereik van kinderen houden.
- Alvorens te gebruiken, het etiket lezen.
- Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken en andere ontstekingsbronnen. - Niet roken.
- Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten.
- Ook na gebruik niet doorboren of verbranden.
- Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F.
Meer informatie over Wella New Wave Ultra Strong Power Hold Haarspray
Hoe te gebruiken
Voor een ideale langdurige finish, houd je de bus 20cm van droog haar en spray je de haarspray over het hele haar.
Extra stylingtip
Voor meer volume spray je de haarspray naar de wortels met het hoofd ondersteboven.
Ingredienten
Alcohol Denat., Butane, Propane, Isobutane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Water/Aqua/Eau, Aminomethyl Propanol, Fragrance/Parfum, Linalool, Citronellol, Limonene, Hexyl Cinnama
Productinformatie over Wella New Wave Ultra Strong Power Hold Haarspray
- Merk: Wella
- Ean: 4056800729685
- Artikel: 726-073
-
Fabrikant gegevens:
- Wella Netherlands B.V.
-
Adres:
- Weena 505-Toren A -Floor 37
- 3013 AL Rotterdam
- Nederland
-
Contactgegevens: