Joannusmolen maakt al sinds 1982 biologische melen. De grondstoffen worden biologisch geteeld en ambachtelijk gemalen tussen molenstenen. De toewijding, vakkennis en liefde voor de natuur maken de melen van uitzonderlijke kwaliteit en smaak. Dit duurzame product is dus goed voor jou, de natuur én de wereld om je heen. Nu en in de toekomst. Bioculinair Kikkererwtenmeel is glutenvrij. Kikkererwten De kikkererwt werd reeds 6000 jaar voor Christus verbouwd in Turkije. Vanuit die thuisbasis begon de peulvrucht aan een opmars in de wereldkeuken. In India wordt kikkererwtenmeel gebruikt in vele gerechten, zoals de hartige pannenkoek ‘Paratha’. In Europa kent men de vrucht vooral van Falaffel en Hummus, gerechten die hun wortels hebben in de Maghreb.
Kikkererwtenmeel* * Biologisch
Vrij van veelvoorkomende allergenen zoals; melk, eieren, vis, schaaldieren, noten, pinda's, tarwe en soja. Het is altijd belangrijk om de ingrediëntenlijst zorgvuldig te lezen, omdat individuele reacties op specifieke stoffen kunnen variëren.
Voedingswaarde per 100 gram Energie 1443 kJ/ 344 kcal Vet 5.9 gram waarvan verzadigd 1.1 gram Koolhydraten 44 gram waarvan suikers 2.4 gram Eiwitten 19 gram Zout 0.06 gram