Zelf glutenvrij brood bakken? Probeer de Thuisbakmix van Happy Bakers! Deze mix is te verkrijgen voor bruin, wit, licht en donker meerzaden brood.
Benodigdheden: Per 200 gram thuisbakmix: – 20 gram olijfolie – 280 gram water (Hoeveelheid is afhankelijk van de grootte van het bakblik) Bereidingswijze oven: Voeg de olijfolie en het lauwe water toe aan de thuisbakmix. Meng dit 1 minuut op de laagste stand van de mixer. Daarna 3 minuten mixen op de hoogste stand. Doe het deeg in een ingevet bakblik en laat het 60 minuten rijzen. Zet het deeg in een voorverwarmde oven van 200 graden en laat het 45 minuten bakken. Bereidingswijze broodmachine: Volg de instructies van het glutenvrije programma in de volgende volgorde: mengen, rijzen, bakken. Keukengerei: – beslagkom – deeghaakje(s) – bakvorm
tarwemeel (glutenvrij) Maiszetmeel Dextrose Vlozaadvezel Inuline Gist Bakkerszout Verdikkingsmiddel(E412) Antiklontermiddel(E535) Emulgatoren(E491) Enzymen Kaliumjodide Stabilisator(E464) Bevat tarwe. Gluten- en lactosevrij
geen allergenen informatie bekend
Energie349 kcal / 1461 kJ Eiwitten1.00 gram Koolhydraten80.76 gram waarvan suikers4.20 gram zetmeel76.38 gram Vetten0.38 gram waarvan verzadigd0.21 gram waarvan enkelvoudig onverzadigd0.10 gram waarvan meervoudig onverzadigd0.10 gram Voedingsvezels8.09 gram Zout1.67 gram Natrium0.67 gram Vocht8.01 gram